KIMENŐ

Minden nőnek elérhető

E-mail: info [kukac] kimeno [pont] hu   ·   Telefon: +36 20 338-3315

Felhasználási szabályzat

Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató

 

  • Üzemeltető: Kritik Web Kft.
  • A Szolgáltató székhelye: 2000, Szentendre Széchenyi tér 17.
  • A Szolgáltató postai címe: 2000, Szentendre Széchenyi tér 17.
  • Cégjegyzékszám: 13-09-143334 (Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában). 
  • Adószám: 23093799-2-13.
  • Bankszámlaszám:  10101391-58428000-01004000 (Budapest Bank)

 

Az Általános Szerződési feltételek tartalmazza a s kimeNŐ élmény-és önismereti szolgáltatások értékesítésére és felhasználására vonatkozó információkat a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5. ) Kormányrendelet és a hatályos magyar jogszabályok rendelkezéseivel összhangban.

Az ÁSZF célja és tárgya

A KimeNŐ élmény és önismereti szolgáltatásokat  és ezek csomagok formájában kialakított kombinációit a Kritik Web Kft forgalmazza. A szolgáltató által forgalmazott termékek:

KimeNŐ élmény-és önismereti kártyák, amelyek 6500 vagy 9500 Ft értékben egy alkalommal egy szolgáltatás igénybevételére jogosítanak,

KimeNŐ élmény és önismereti csomagok: (Karrier, Stílus, Egyensúly) több a csomagok tartalma alapján meghatározott  szolgáltatás igénybevételére jogosítanak. 

KimeNŐ társas élmény- és önismereti szolgáltatások, amelyek 2-5 fős csoportok számára kínálnak 1 alkalommal igénybe vehető szolgáltatásokat.

A KimeNŐ élmény-és önismereti 1 alkalmas és csomagban igénybe vehető szolgáltatások a forgalmazó által megismert minőségben és tartalommal, a szolgáltatókkal kötött szerződés alapján kerülnek a kínálatba. A termékekről a Kritik Web Kft törekszik a lehető legteljesebb körű információkat nyújtani az általa üzemeltetett honlapon: www.kimeno.hu. A honlapon közölt információk tájékoztató jellegűek, érvényességük fennáll mindaddig, amíg a termék megvásárlása a webshopban lehetséges. Ez alól kivételt képeznek a meghatározott határidejű érvényességgel meghirdetett akciók és termékek.

Az ASZF hatálya

A jelen ASZF tartalmának változtatásának jogát a forgalmazó fenntartja, vállalva, hogy a változtatásokról a vele szerződésben álló felhasználókat e-mailen értesíti. Az ASZF hatálya visszavonásig érvényes. A Kritik Web Kft száméra kiemelt érték az etikus működés és a transzparencia, ezért az ASZF változásairól minden szerződő felet 2 napon belül emailen értesít.

Termék megrendelése, fizetés, szállítás

A termékek vételára a termékek aloldalán megtekinthető bruttó árak. A megrendelőt a vételáron felüli a szállítás költsége terheli, amennyiben postai vagy futárral történő kiszállítást kér.

A megrendelés módja:

A www.kimeno.hu oldalon a termék (ek) kiválasztása után a szükséges adatok megadásával, amelyek a következők: (1) magánszemély esetén: név, lakcím, email cím, telefonszám, szállítási cím, számlázási cím, (2) cégek, jogi személyek esetén: név, székhely, képviselő neve, email címe, telefonszáma, szállítási cím, számlázási cím. A megrendelés feltétele az ASZF és az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása, majd a megrendelés megerősítése. A választott fizetési módnak megfelelően online fizetéssel, utólagos fizetés esetén a véglegesítéssel zárul a megrendelés. Utánvéttel történő fizetést kiszállítás esetén kizárólag Budapesten , Budapesten kívüli szállízás esetén a Magyar Posta szolgáltatásainak megfelelő feltételekkel. A megrendelést követően a Kritik Web Kft azonnal írásos visszaigazolást küld a vásárló által megadott e-mail címre, amely rögzíti a megrendelés tényét és a választott vásárlási és átvételi módot.  

Fizetési módok:

Online fizetés: a www.kimeno.hu oldalon elérhető vásárlási felületen történik. Amennyiben a  megrendelés során többletköltséggel járó szállítási módot választott, szállítás díja is előre fizetendő. A vásárlást követően a Kritik Web Kft azonnal írásos visszaigazolást küld a vásárló által megadott e-mail címre, amely rögzíti a vásárlás tényét és a vásárolt termék kifizetésének tényét és a választott átvételi módot.

Utánvét: a kézhezvételkor a termék bruttó összegének és a többletköltséggel járó szállítási mód költségének készpénzes kifizetésével a szállítónak illetve az átvevőponton. Utólagos fizetés kizárólag Budapest területére történő kiszállítás esetén kérhető.

Szállítási mód:

  1. Postai úton országos hatókörben- költsége a Magyar Posta megrendeléskor hatályos árszabályának megfelelően kerül meghatározásra.
  2. Kiszállítás 1 napon belül Budapest területén: 500 HUF.
  3. Kiszállítás 3 napon belül Budapest területén: 350 HU
  4. Személyes átvétel: átvevőpontokon díjtalan. Átvevőpontok listája itt.

Szolgáltatások igénybevétele:

A kimeNŐ élmény-és önismereti egy alkalomra jogosító illetve csomag formájában több szolgáltatás igénybevételére jogosító kártyákat a www.kimeno.hu honlapon a kártya hátoldalán található aktiválókóddal és a felhasználó személyes adatainak (név, születési év/hó/nap, email cím, telefonszám) egyidejű megadásával kell aktiválni. Az aktiválás feltétele az ASZF és az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása. Az aktiválás véglegesítésével a szolgáltatás igénybevétele megkezdettnek minősül, a kártya által elérhető szolgáltatások át nem ruházhatók. A kártya aktiválásával a felhasználó számára elérhetővé válnak a kimeNŐ online és kedvezményes szolgáltatásai. A szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos esetleges egyedi feltételekről és a szolgáltatás részleteiről, tartalmáról, időtartamáról a www.kimeno.hu oldalon az egyes szolgáltatások aloldalain nyúlt tájékoztatást.

A szolgáltatások a KimeNŐ élmény és önismereti szolgáltatásokra jogosító kártyák hátoldalán feltüntetett határidőig vehetők igénybe.

A kimeNŐ kártya által elérhető szolgáltatás felhasználásának módja: az aktiválást követően az elérhető szolgáltatások szerint az alábbi módon:

1 alkalmas szolgáltatások (6500, 9500 Ft értékben, illetve csoportok számára igénybe vehető szolgáltatások) esetén: a szolgáltatások közül egy választható ki, amelyet a választás véglegesítésével a kimeno.hu oldalon lehet megtenni. A kiválasztott szolgáltató adatait emailen kapcsolatfelvétel és időpont egyeztetés céljából a Kritik Web Kft megküldi felhasználó számára azonnal megküldi (szolgáltató neve, kapcsolattartó neve, email és telefonos elérhetősége). A kiválasztott szolgáltatás véglegesítését követően Kritik Web Kft a felhasználó beazonosításához szükséges adatait (név, telefonszám, emailcím és aktivált kártya 10 számjegyű kódja) a szolgáltatás megrendeléséről történő tájékoztatás céljából szolgáltatónak megküldi. A megküldött adatokat Szolgáltató a kimeNŐ élmény és önismereti szolgáltatásokra vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat értelmében kizárólag a szolgáltatás időpontjának egyeztetéséhez és felhasználó a szolgáltatás igénybevételére történő jogosultságának ellenőrzéséhez használja fel. (Lsd. Adatvédelmi nyilatkozat).

A Karrier, Stílus és Egyensúly csomagok több szolgáltatást tartalmaznak, a csomagok részletes tartalma a www.kimeno.hu oldalon megtalálható. Az aktivált kártyával rendelkező felhasználó az online naplójában általa meghatározott sorrendben veheti igénybe a szolgáltatásokat. Az egyes szolgáltatások igénybevételét nem befolyásolja, hogy a csomag többi szolgáltatásának igénybevétele megtörtént-e. A csomag tartalmának megfelelően a szolgáltatók adatait emailen kapcsolatfelvétel és időpont egyeztetés céljából a Kritik Web Kft megküldi felhasználó számára (szolgáltató neve, kapcsolattartó neve, email és telefonos elérhetősége). A csomag aktiválását követően a Kritik Web Kft a felhasználó beazonosításához szükséges adatait (név, telefonszám, emailcím és aktivált kártya 10 számjegyű kódja) a szolgáltatás megrendeléséről történő tájékoztatás céljából szolgáltatóknak megküldi. A megküldött adatokat Szolgáltatók a kimeNŐ élmény és önismereti szolgáltatásokra vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat értelmében kizárólag a szolgáltatás időpontjának egyeztetéséhez és felhasználó a szolgáltatás igénybevételére történő jogosultságának ellenőrzéséhez használják fel. (Lsd. Adatvédelmi nyilatkozat). A csomagok teljes tartalmának felhasználásának határideje a kártya hátoldalán található érvényességi dátum.

A Szolgáltatók a Kritik Web Kft-vel kötött szerződésük értelmében a rögzített tartalommal, minőségben, időtartamban és helyszínen, magas színvonalon végzik szolgáltatásukat. A Kritik Web Kft célja magas minőségű szolgáltatások közvetítése a Felhasználók számára, amelyet rendszeresen a Szolgáltatókkal értékel, valamint a felhasználók számára is értékelési felületet biztosít.

A Felhasználó és a Szolgáltató kapcsolatfelvételét követően a Szolgáltató és a Felhasználó között a Szolgáltató által megfogalmazott Általános Szerződési Feltételek az irányadóak. Amennyiben a Szolgáltató a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban megjelöl egyedi feltételeket és a felhasználó ezeket nem teljesíti a szolgáltatás igénybevételének megkezdésekor így  nem teszi lehetővé a minőségi szolgáltatás nyújtását, a Felhasználót nem illeti kártérítés.

Elállás a kimeNŐ élmény és önismereti terméktől

A kimeNŐ élmény és önismereti terméktől a Vásárló a megrendelés véglegesítésétől kezdve, illetve a váráslás időpontjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Az elállási szándékot írásban a info [kukac] kimeno [pont] hu  emailcímre írásban kell megküldeni. Kritik Web Kft az elállási szándék kézhezvételétől számított 30 napon belül a vételárat visszafizeti amennyiben vásárló a terméket  sértetlen állapotban a Kritik Web Kft székhelyére visszajuttatja és amennyiben a kártya aktiválásának véglegesítése nem történt meg.

Szavatosság

A KimeNŐ szolgáltatások igénybevételére jogosító kártya a kártya hátoldalán jelzett érvényességi időpontig használható fel. A megrendelt termék átvételekor jelzett hibák, sérülések esetén tudunk cserét biztosítani.

Jogok, jogsérelem

A KimeNŐ élmény- és önismereti szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszokat és kifogásokat a Kritik Web Kft számára szóban és írásban is jelezheti. A szóbeli jelzéssel kapcsolatban amennyiben a helyszínen nem születik megoldás jegyzőkönyvet veszünk fel. A jegyzőkönyv esetén az írásos panaszkezelésre vonatkozó 30 napos ügykezelési határidő lép életbe. Panaszkezelés és tájékoztatás: kartya [kukac] kimeno [pont] hu és info [kukac] kimeno [pont] hu email címen, illetve a +36 20 338-3315 telefonszámon küldhető el.

A megrendelésekkel és az adásvételi szerződéssel kapcsolatosan az üzletszabályzatban nem szabályozott kérdésekre a polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, a megjelölt kormányrendelet és az egyéb, hatályos magyar jogszabályok rendelkezései irányadóak.