KIMENŐ

Minden nőnek elérhető

E-mail: info [kukac] kimeno [pont] hu   ·   Telefon: +36 20 338-3315

Kik vagyunk?


Kánya Kinga, a KimeNŐ alapítója

2014-ben született meg a KimeNŐ ötlete, amikor összegeztem az elmúlt 15 éves tréneri és tanácsadó tapasztalataimat, és azt, hogy miben tudtam érdemben segíteni azoknak a nőknek, akik tréningjeimen, közösségi és önismereti  programjaimon vettek részt.

Sokan  akkor kezdték el az önfejlesztést, amikor egy változással, vagy egy problémává alakult helyzettel szembesültek. Többen a tréning folyamán tudatosították, hogy ezeknek a helyzeteknek a megoldásához a meglévő készségeiken felül további készségeik fejlesztése, a társadalmi környezetük nők életét jelentősen meghatározó folyamatainak megismerése és önismeret is szükséges. 

A KimeNŐ azért jött létre, hogy jelen legyünk a nők életében akkor is, amikor még megelőzhetőek a krízishelyzetek, hogy megfelelő információk birtokában tehessenek egészségükért, alakíthassák személyes és közösségi környezetüket, a társadalmi sztereotípiák ismeretében valódi céljaira és az ehhez szükséges eszköztáruk kialakítására tudjanak fókuszálni. 

Trénerként, közösségfejlesztő szakemberként és a képessé tételt szem előtt tartó tanácsadóként ezért dolgozom a KimeNŐben.

Madarassy Luca, nemzetközi kapcsolatok

A nők boldogsága, életminőségének javítása munkám során mindig kiemelkedő szempont. Eddig önkéntesként foglalkoztam társadalmi felelősségvállalással és tanárként a felnövekvő generációk szemléletformálásával. Nemzetközi kapcsolatokért felelős projekttapasztalataimnal segítem a KimeNŐ angol nyelvű szolgáltatásfejlesztését.
A Kimenőn keresztül lehetőségem van hozzájárulni egy olyan világhoz, melyben mindannyian tudatosabbak, kiegyensúlyozottabbak és örömtelibbek lehetünk.

Akik nélkül nem jöhetett volna létre a KimeNŐ:

Demkó Keve - webfejlesztő

A KimeNŐ indulásától a honlap kialakításában, fejlesztésében vesz részt. Ő alakította ki a kártyaregisztrációs felületet és a kártyabiztonsági rendszert.

 

 


Varga Judit - társadalmi vállalkozás fejlesztés

A KimeNŐ elindításában és pozícionálásában stratégiai szerepet játszott ötleteivel és innovatív       megközelítésével. 
 

 

Várszegi Nikolett - koncepció kialakítás és a KimeNŐ névadója

Az !Gen program csapattagjaként fél éven át dolgozott a KimeNŐ alapjainak kidolgozásán.

 


Szokoli Bernadett - Koncepció kialakítása

Az !Gen program csapattagjaként fél éven át dolgozott a KimeNŐ alapjainak kidolgozásán. 

 

 

Kőhegyi Ilona - PR és sajtókommunikáció