KIMENŐ

Minden nőnek elérhető

E-mail: info [kukac] kimeno [pont] hu   ·   Telefon: +36 20 338-3315

KimeNŐ Tervező

A KimeNŐ Tervező interaktív és online én-idő tervező, amelyben a célt, az időtartamot te határozod meg. Egy online napló, amelyben vezetheted, követheted, hogy mennyi én-időt tervezel magadnak és ezt hogyan valósítod meg.

Az én-idő nagyon sokféle lehet, ezért rengeteg féle téma és cél közül választhatsz. Az online terveződbe csak fel kell jegyezned, hogy mikor, és hogyan kimenőztél, értékelheted hogyan érezted magad és beírhatod, hogy mi lesz a következő kimenőd.

Miben más és egyedi az online KimeNŐ Tervező, mint egy nyomtatható időkezelési sablon?

> a kimenőd rendszeressé tételét nagyon sok területen segíti,
> nem kell külön kinyomtatnod azért, hogy elkezdhesd kitölteni,
> bárhonnan fel tudod tölteni és a kimenőd után még a friss élményeidet és érzéseidet írhatod bele,
> ha eszedbe jut egy újabb kimenő terv halogatás és odázás nélkül már rögzítheted is,
> könnyen áttekintheted honnan hova jutottál el a kimenők rendszeresítésének érdekében és milyen lépéseket tettél meg,
> online vagy személyes konzultáció keretében értékelheted eredményeidet egyéni konzultáció keretében,
> online önismereti és önfejlesztő tippeket kaphatsz miközben használod a KimeNŐ Tervezőt.

Ha rendszeresen naplózod és tervezed a kimenőidet áttekintheted az általad megadott időtartam végén, hogy honnan hova jutottál el, miben sikerült változásokat megvalósítanod annak érdekében, hogy TUDATOSAN és RENDSZERESEN beilleszd az életedbe a saját magadra szánt minőségi időt.

Sokan küzdünk azzal, hogy az életünk különbözői területei között harmóniát találjunk, és rendszeresen lehetőségünk legyen a feltöltődésre, a pihenésre akár alvással, meditációval, akár mozgással, kulturális programokkal, vagy értékteremtéssel.

Sokszor már egy ebédszünet, vagy a reggeli kávé nyugodt elfogyasztása is kimenőnek számít. 

Kimenő Tervezőt a saját magadra szánt minőségi időd rendszeresítéséhez használhatod online.

Hogyan működik?

 

CÉLOK

Fogalmazz meg egy célt, amit a kimenőiden rendszeresíteni szeretnél.
Rendszeres mozgás, egészséges életmód kialakítása, relaxáció és pihenés rendszeresítése, társasági élet, baráti kapcsolatok fellendítése, önismeret, önfejlesztés, vagy egyensúlyteremtés az életterületeid között fontos számodra? A KimeNŐ Tervező felületén sokféle lehetőségből választhatsz.

IDŐTARTAM

A célodhoz rendelhetsz egy határidőt. A határidő azt mutatja, hogy mennyi idő alatt szeretnéd kialakítani a kimenődön azt, hogy az adott tevékenység rendszeressé váljon számodra, beépüljön az életedbe. Ne feledd, a szokások kialakulásához 21 nap szükséges, ezért a határidőd nem lehet 3 hétnél rövidebb. Érdemes középtávon tervezni, hogy lásd sikereidet, ezért maximum 3 hónapos határidőt javaslunk.

KEZDD EL!

A Kimenő Tervező egy önismereti napló is egyben. Ebben tudod feljegyezni, hogy milyen kimenőket valósítottál meg, hogyan érezted magad, miben fejlődtél és milyen lépéseket tervezel. Nincs megkötés, bármit beleírhatsz, ami számodra kimenőt jelentett. Az a lényeg, hogy próbáld meg folyamatosan vezetni – mert akkor fogod látni az utat, amit megtettél.

EREDMÉNYEK

Az általad megadott időtartam végén egy kérdéssort kapsz, amivel értékelheted magad. Hogyan sikerültek a kimenőid? Mit sikerült változtatnod? Hogyan érzed magad?
Ezzel az önértékeléssel magadban is tudatosíthatod, hogy milyen nagy utat tettél meg. KimeNŐ egyéni önismereti program keretében segítünk áttekinteni hogy haladtál, milyen tapasztalatokat szereztél.

NE FELEDD!

A kimenőd azért van, hogy jobban érezd magad és boldogabb, harmonikusabb életet alakíthass ki magadnak. 
Mi abban segítünk, hogy olyan szokásokat alakíts ki, amivel ezt rendszeresíteni tudod az életedben.

A közös értékelésben segítünk – és ha szükséged van rá, a tervezéshez is adunk szempontokat.

INDULHAT A KIMENŐ TERVEZŐD?

START