szakemberek,  Uncategorized

Madarassy Lucy

Bach-virágeszencia tanácsadó és asztrológus

A Lucy Lámpása személyes fejlődéssel kapcsolatos oldal és a Lucy Madarassy blog szerzője vagyok.

Tanácsadói munkám fő célja, hogy klienseimet személyes fejlődésükben, átalakulásukban és elakadásaikban segítsem. A mentális egészség megőrzése és a mélyebb önismeret fejlesztése mellett prioritásom, hogy a hozzám fordulók egyensúlyba kerüljenek és, hogy a lelki béke, az öröm állapota minél gyakrabban és könnyebben elérhető állapot legyen számukra.

Használt módszereim attól függenek, hogy klienseimnek éppen mire van leginkább szükségük. Okleveles önismereti tanácsadóként a segítő beszélgetéseken túl, dolgozom asztrológiával, számmisztikával és Bach-virágterápiával is.

A Bach virágszencia tanácsadásomról bővebbenA virágeszenciák segítségével, tanácsadásomon személyre szabott virágcsepp keveréket készítek, amely az öngyógyító mechanizmust támogatja és a probléma okának megszüntetésére helyezi a hangsúlyt. A Dr. Edward Bach által létrehozott virágeszenciák rendszere az ember lelki, mentális állapotait vizsgálja. Ebből kifolyólag az eszenciák kiválasztása, használata során nélkülözhetetlen az aktuális érzelmi háttér feltérképezése egy beszélgetés keretében.Fontos tudnivaló: a Bach virágeszenciákat a hagyományos orvoslás mellett lehet csak alkalmazni kiegészítésként, semmilyen esetben sem helyettesíthetik az orvostudomány módszereit. A fentiek alapján, ha úgy érzed, hogy készen állsz felfedezni a Bach-virágeszenciák varázslatos világát, várlak szeretettel! 

Üdv, Madarassy LucyBach-virágeszencia tanácsadó