szakemberek

Kánya Kinga

Közösségfejlesztő, tréner, coach, gyászkísérő

Szociológus végzettséggel, trénerként és közösségszervezőként szervezetekkel, közösségekkel, csoportokkal dolgozom 15 éve. A KimeNŐ azért jött létre, hogy jelen legyünk a nők életében akkor is, amikor még megelőzhetőek a krízishelyzetek, hogy megfelelő információk birtokában tehessenek egészségükért, alakíthassák személyes és közösségi környezetüket, a társadalmi folyamatok és az életüket meghatározó rendszerszintű egyenlőtlenségek ismeretében valódi céljaikra és az ehhez szükséges eszköztáruk kialakítására tudjanak fókuszálni. 

Tevékenységeim:

Tréningek és közösségszervezés: csoportokkal és közösségekkal a készségfejlesztés, együttműködés és érdekérvényesítés területén dolgozom annak érdekében, hogy erőforrásaikat jobban felismerjék, és használják.

Szervezetekkel stratégiai fejlesztés, folyamatfejlesztés területén és a különböző munkavállalói csoportok (pl visszatérő nők) aktív bevonásán dolgozom annak érdekében, hogy a céljaikat és értékeiket összehangolva alakítsák ki működési folyamataikat .

A coaching folyamatokban változáskezelés, élethelyzetekből adódó kihívások kezelése, döntés előkészítési folyamatok átgondolása, életrendszerezés történik. Női élethelyzetek, kihívások, a különböző nőkkel szembeni elvárásoktól való függetlenedés, saját út és célok megfogalmazása, az erőforrások aktivizálása valóul meg.

Gyászkísérőként a gyászmunka természetes folyamatának támogatása, rendszeresége valósul meg – annak érdekében, hogy a gyászoló, veszteséget megélő számára a veszteségeken keresztüli önmagához kapcsolódás és a feldolgozás megtörténhessen.

További információ: www.kanyakinga.hu

E-mail: [email protected]
Telefon: 0620-338-3315