Uncategorized

MA-URI® – A testünkbe zárt bölcsesség felszabadítása

Intenzív és különleges érintésfürdő a zene, a ritmus és a mozgás erejével, a meleg olaj kényeztetésével, melyben a tested, mint az óceán hullámain ringatózva megnyugszik, megpihen, úszik, mégis  – vagy épp ezért – teljes valóságában a jelen pillanatba érkezik.

Érezni fogod a kapcsolódást a sejtjeiddel. A bőröddel. Önmagaddal. Egy másik emberrel való kapcsolódáson keresztül. Elsőre szokatlan lehet, rémisztő is talán az érintés intimitása egy ismeretlen emberrel. Hisz elidegenedtünk. De mi van, ha kinyílsz az ismeretlennek, és megnézed, milyen lehet a világ(od),ahol az érintés által a megérintődés újra része(d)?

Képzelj el másfél órát, amikor nem kell semmit mondanod, vagy tenned.
Ahol tökéletesen elég, hogy ott vagy. Ott. Vagy.

Képzeld el, hogy az egész tested felfrissül, „átérintődik”, dinamikusan átmozgatódik, néha lágyan máshol épp lendületesen és erőteljesen egységben áramolva a zene hullámaival. Az intim testrészeket nem érintjük és végig támogató takarásban tartjuk.

Az érzékiséged is pihen most, átadhatod a teljes figyelmedet az Embernek.

Képzeld el, hogy a testedre figyelve az elméd kikapcsol és a gondok, gondolatok békén hagynak. Távol hagyod őket, mint a hajó a szigeteket, mikor a nyílt, szélcsendes óceán felé fordul a ragyogó napfényben.

Megtörténhet, hogy meditációs mélységekbe merülsz, mert szabaddá válhat az út a térben, mely figyelmes, megtartó és biztonságos minden körülmények között.

Képzeld el, hogy magad sem kell értened miért és hogyan, de a tested, és vele talán lelked görcsei szépen lassan kisimulnak.

Képzeld el, milyen szabadság kapujához érkezel belül s kívül…

Várlak szeretettel és MA-URI csodás energiájával.

Bölcsföldiné Hódosi Mónika
Az alábbi elérhetőségeken veheted fel velem a kapcsolatot és kérhetsz időpontot a testmunkára:
Tel.: 06 30 536 9537
Email: [email protected]
www.kimeno.hu/hodosi-monika