szakemberek,  Uncategorized

Hódosi Mónika

MA-URI

Végzettségem és tevékenységeim mind mind az emberek és önmagunk megismeréséről, képzéséről, ismereteink tágításáról és azok megosztásáról szóltak tanárként, HR világban szervezetfejlesztőként, rendszer optimalizálóként és transzformációs szakemberként, önkéntes koordinátorként.

2014 óta foglalkozom MA-URI öngyógyító rendszerével és testmunkával. 2017-ben végeztem el a képzés jelenlegi legmagasabb szintjét Új-Zélandon, ami feljogosít, hogy testmunkát adjak, amit azóta folyamatosan gyakorlok is. Végtelen tanulás, újra és újra megújuló és megújulást kérő rendszer a MA-URI, épp mint maga az Élet. Ezért is szeretem, mert nem túlélni, feldolgozni segít, hanem igazán, erősen, szenvedélyesen és szeretettel Élni tanít. MA-URI jelentése: A Fehér Fény Gyermeke, illetve a Korlátoktól  (belső tévhitek, illúziók,szenvedélyek és függőségek stb.) mentes szabad ember. És ez a legtöbb, ahogy élni érdemes.  

Koru


MA-URI polinéz szigetvilág tudásán lapuló, élő, komplex öngyógyító rendszer. Érintés technikája az ott élő ősi gyógyítók (kahunák és tohungák) által volt használatos.A maori népnek  nem volt szava a betegségre, csak azt az állapotot ismerték, amikor a test-lélek-szellem harmóniája megbillen.Ezt egyensúlyozták ki újra, többek között érintéssel.MA-URI a polinéz navigátorok elképesztően összetett  és hatékony kapcsolódását és tájékozódási képességeit adja tovább és önállóan is hatékony eszköztár bármely mai élethelyzetben is. 


MA-URI képes sokszorosan meggyorsítani az önismereti folyamatokat, változásokat, traumák elengedését, elindulásokat. Segít eljutni és megtalálni legteljesebb, Isteni Énünk igaz szándékát és a következő lépést efelé. Nem a szavak és nem az elmén keresztül szintjén gyógyít, hanem az érintéssel, a test sejtjein keresztül a tudatalattiban old fel az Isteni szeretet által. Tiszta, erős és biztonságos energia, amiben jó megfürödni. Az óceán ringását idéző testmunka frissít és szeretettel tölt fel, miközben felszabadítja figyelmünket  és elirányítja bennünk éppen oda, ahol a dolgoknak most történniük kell. Mert mindenki képes rá, hogy megtalálja a saját szigetét!


Amennyiben kipróbálná, várom a legnagyobb szeretettel.
Telefon: 30-536-9537
Email: monika.hodosi@gmail. com