főoldal

Online mentálhigiénés segítés indul

Bámulatba ejtő, hogy a legbensőbb gondolatainkról és érzelmeinkről való írás, milyen mély fizikai és lelki hatásokat képes tenni… Mindannyiszor, amikor felzaklató élményekről írtam, a végén sokkal jobban megértettem az eseményhez kapcsolódó érzelmeimet is. Korábban lehetetlennek tűnő problémáim papírra vetve hirtelen alakot öltöttek, és szinte maguktól kínálták a megoldást. S ha már egyszer megoldottam egy-egy problémát, többé már nem gondolkodtam rajta” (Pennebaker)

Valóban egy egészen különleges állapot jön létre, amikor az ember a papírra rakja a terhét. Ennek a segítő hatásával dolgozunk, amikor online segítőként keresnek meg minket.

Három gyerekes anyuka és a Károli Gáspár Református Egyetem Online mentálhigiénés tanácsadás szakirányú képzés végzős hallgatójaként térítésmentesen szeretném felajánlani, hogy ebben a felszabadító utazásban kísérem és támogatom a hozzám fordulókat.

Akár életvezetési, elakadási, párkapcsolati problémával vagy komoly veszteséggel küzd, ez a személyközpontú tanácsadási kapcsolat sokat segíthet abban, hogy tisztázódjanak az érzések, a gondolatok egy megértő és elfogadó közegben.

Az ingyenes szolgáltatás keretén belül 7-10 levélváltás erejéig vállalom a kísérést, ezt követően egyeztetünk a lezárásról vagy a folytatás lehetőségéről. A beérkezett levelekre 72 órán belül válaszolok, teljes titoktartási kötelezettséget vállalva.

Ha úgy komfortosabb, akár névtelenül is megkereshet.

Sándor Kata

Elérhetőségem: [email protected]

Bizalmát előre is köszönöm, várom megkeresését!